Pressiteade 08.09.2023: Põlva Haiglat hakkab juhtima dr Kristin Raudsepp

Pressiteade 08.09.2023
Põlva Haiglat hakkab juhtima dr Kristin Raudsepp
Põlva Haigla nõukogu valis 7. septembri koosolekul haigla juhatuse liikmeks dr Kristin Raudsepa.
Kristin Raudsepp alustab juhina oktoobri algusest.
Põlva haigla leidis silmapaistvalt hea juhi, ütles nõukogu esimees Vallo Volke. Arsti haridus annab haigla juhtimiseks alati eelise ja dr Raudsepp on tuntud kui võimekas ja väga hea mainega meditsiinijuht, lisas prof Volke.
Kristin Raudsepal on töökogemus nii Eestis kui ka rahvusvahelistes organisatsioonides. Ta on töötanud erinevatel ametikohtadel Ravimiametis, sealhulgas pea 20 aastat Ravimiameti peadirektorina. Viimastel aastatel aitas ta käivitada ja tõhusalt tööle rakendada arstiabi pakkuvat kliinikut Tartus ning juhtis seda.
Tema panus meditsiinivaldkonda ei piirdu vaid Eestiga. Ta on olnud aastatel 2004-2021 Euroopa Ravimiameti (EMA) haldusnõukogu Eesti esindaja ja Euroopa Komisjoni farmatseutilise komitee liige. Ta on olnud Maailma Terviseorganisatsiooni (WHO) ekspert Moldovas 2011. aastal ja Gruusias 2013. aastal, aidates kaasa nende riikide meditsiinivaldkonna arendamisele. Alates 2022. aastast on Kristin Raudsepp ülemaailmse organisatsiooni Drug Information Association nõukogu liige Euroopa, Lähis-Ida ning Aafrika piirkonnas.
Dr Raudsepp on hinnatud asjatundja ravimite alal, ta on juhtinud üle-euroopalist töörühma ravimite kättesaadavuse küsimustes ja olnud paljude rahvusvaheliste erialakonverentside korralduskomitee liige ja lektor.
Kokkuvõttes on tema rikkalik kogemus meditsiiniga seotud erialadel ja erinevate organisatsioonide juhina suureks toeks Põlva haigla edule ja arengule TÜ Kliinikumiga seotud haiglana.
Lisainfo:
Vallo Volke